Varoituksena näin alkuun blogini mahdollisille lukijoille: tämä tulee olemaan rehellistä tekstiä. Voisin vetää pikaisen briiffin koko edeltävästä elämästäni, mutta epäilen, että tämä päiväkirjamainen blogipläjäys paljastaa jo osaltaan sen, että sekaisin on koko muija. Tuskin sitä tarvitsee korostaa sen enempää kertomalla n. 60 edeltävästä pieleen menneestä suhteen tapaisesta. Tai no.. mitä nyt kukakin suhteeksi laskee. Jos tuohon määrään lisätään kaikki väännöt, käännöt, huijarit ja huiputtajat niin määrä nousee satajohonkin.

Aloitan siis suosiolla viime viikonlopusta:

Tapasin loistavan miehen pari viikkoa sitten. Mies on pitkä, vaalea (ainoa miinuspuolensa), kohtelias, upea ja loistavaa seuraa myös parisängystä nousun jälkeen. Tai niin luulin. Tavattuamme silloin pari viikkoa sitten, löysin tieni miehen asunnolle, loistavaa seksiä muutama tunti kunnes oli pakattava käsilaukku ja jäljelle jääneet kondomit ja hipsittävä julkisilla kotiin asti.

Kutsuin miehen luokseni täksi viikonlopuksi, olihan miehellä tähän kaupunkiin asiaa muutenkin. Olin jo valmiiksi hieman pettynyt ettei mies jaksanut kahta viikkoa leperrellä puhelimessa (lue: palvoa minua väsymättä). Ylipäätänsä mietin, kuka helvetti aloittaa tekstiviestit "hello my beibeh!". Loistavan seksin toivossa kuitenkin urheasti vastailin viesteihin ja kestin sen tosiasian, että luultavasti upeaa seksiä heruu muillekin lähialueen naisille. Karvas itsetuntokolaus, mutta minkäs teet.

Lopulta mies saapui, ei toki ajoissa, koska ystäviä tälläkin paikkakunnalla riitti. Perjantaina kerran seksiä, laiskaa ja tavallista lähetyssaarnaajaa. Missä oli se edelliskerralla loistavaa kielityöskentelyä harrastanut villi orhi?! Ja tylsän lähetyssaarnaajan jälkeen suihkuun ja kavereta moikkaan, hänen kavereitaan, ei minun. Olin aivan saatanan kypsä koko mieheen. Lauantai alkoi sentään jo lupaavasti hyvin nukutun (ei nussitun, damn!!) yön jälkeen. Siis mikäli ei lasketa lätkäpeliörvellystä heti aamutuimaan jossain hevon kuusessa, jonne kieltäydyin lähtemästä mukaan. Päivällä samaa saakelin lähetyssaarnaajaa vartti, housut jalkaan, tupakat, ja kivaa-oli-eiks-vaan-beibeh. Sunnuntaina olikin jo niin kiire lähtö miehellä että jäin ilman sitä säälittävääkin jynkytystä.

Että mitäpä tähänkin sanois. Jos luet tätä, kielimies, kiitos vitusti edelliskerrasta luonasi. Mikäli taitosi ruostuvat vieraassa paikassa, vierailen jatkossa mielelläni luonasi, muta älä käy täällä enää koskaan. Onneksi on olemassa lähempnä asuvat treffikumppanit, mutta niistä lisää seuraavalla kerralla.